Update cookies preferencesВече над 20 години Немски Езиков Център Виа Германика привлича своите клиенти с експертни учебни програми по немски език, които те оцениха и оценяват като изключително полезни. С новите онлайн и дистанционните форми на работа ние продължаваме да даваме на своите курсисти ценни практически знания и умения по немски език и с това постигаме заслужено признание. 

 

Но във Виа Германика винаги е било важно, доброто езиково обучение да е достъпно. Не само с разширяване на начините на работа, чрез които стана възможно клиенти от цяла България да имат неограничен достъп до нашите качествени услуги благодарение на новите технологии. Но и с атрактивните ни отстъпки, които осигуряват много голям обем активни умения на изгодна цена. Важно е и това, че учебният материал е наличен в разнообразни форми, които сме подготвили и предоставяме професионално. Така всеки може да открие най-добрият начин за себе си да учи според своите възможности, където и да се намира.

 

ВИДОВЕ ОТСТЪПКИ:

 

ЛИМИТИРАНА АКТУАЛНА ПРОМОЦИЯ: КРАЕН СРОК : Отново ще можете да се възползвате от този вид отстъпка през септември.

 

Независимо дали курсът е онлайн със самоучител или дистанционен с учител live отстъпката се начислява за всеки поръчан курс. Възползвайте се от изключителните промо оферти на Виа Германика. Достъпни от всяка точка на планетата, нашите курсове по немски ти предлагат системни знания и активни умения.

 

ПОСТОЯННА ПРОМОЦИЯ - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПОРЪЧВАШ, ТОЛКОВА ПО–ГОЛЯМА ОТСТЪПКА ПОЛУЧАВАШ

Поръчай 2 курса с отстъпка от 14% или 3 курса с цели 18% отстъпка от курсовете със самоучителя "Немският е лесен". Комбинирай дистанционни с онлайн курсове, когато това е възможно за още по - трайни и разширени знания. Поръчката и плащането на всички курсове по немски със самоучителя стават онлайн на собствената ни е-платформа Онлайн Виа Германика.

И КАКВО ОЩЕ?

 

БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО НЕМСКИ!

 

Изпробвайте онлайн веднага напълно БЕЗПЛАТНО всеки онлайн курс по немски от страхотния самоучител на Гинка Витанова "Немският е лесен"! Или научете азбуката с безплатния Уводен курс по немски!

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЛЕСНО И ИЗБЕРИ ОТ СПИСЪКА КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ СЕГА!


А ИМА И ОЩЕ! БЕЗПЛАТНО - Рубрика: Научи Немски с Нас

Всеки, който иска да поддържа своя немски и да научава нещо ново НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, може да се абонира за нашия е-бюлетин. От години там поддържаме нашата рубрика “Научи Немски с Нас”. Поместваме интересни задачи, обяснения, упражнения, лексика по различни теми и нива. Абонаментът става от началната страница на Онлайн Виа Германика или Виа Германика с попълване на имейла.

Следете ни във Фейсбук или се абонирайте за нашия е-бюлетин, за да сте в крак с офертите ни. Разнообразието е голямо - офертите лимитирани.