Update cookies preferencesС помощта на учебната платформа Онлайн Виа Германика може да учите немски език ОНЛАЙН по 2 начина.:

 

1. ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ СЪС САМОУЧИТЕЛ - СТАРТ ВЕДНАГА

 

С помощта на самоучителя “Немският е лесен” на Гинка Витанова всеки може да учи немски онлайн на собствения си лаптоп чрез личен акаунт в Онлайн Виа Германика на изключително изгодни цени. С внасянето на таксата достъпът до курса се активира веднага. При поръчка на 2 и повече курса има постоянна нарастваща отстъпка. Валидни са и лимитирани периодични промоционални предложения.

 

Цялото обучение е интерактивно и включва уроци по теми с развиване на уменията четене и слушане с разбиране и натрупване на граматични и лексикални знания в голям обем. Задачите са онагледени с картинки, лексиката е озвучена с аудио-записи, текстовете за разбиране са с тестови задачи.

 

Всеки от разделите към един урок завършва с упражнения за първично затвърждаване, а накрая на урока има раздел упражнения за вторично затвърждаване. Всички упражнения са с отговори. Към уроците има практически съвети за лесен начин на учене, както и задачи за говорене и писане с мотивираща помощ.

 

За преговор и поддържане на наученото всеки може да свали лексиката към уроците по нива под формата на немско-български речници, граматични таблици и аудио-файлове. Със самоучителя "Немският е лесен" ще учите немски без хартиен носител и без да го сваляте целия на Вашия лаптоп.

 

Безопасно и лесно плащане: онлайн на тази платформа: Създайте си профил чрез регистрация, изберете Вашия курс от списъка с курсове "Немският е лесен"- Самоучител и следвайте стъпките за плащане.

 

Целева група - подходящ за възрастни и ученици над 16 години от всяко населено място.

- подходящ за учене, но и за опресняване и подреждане на откъслечни знания

 

Нива: Начинаещи - А1.1, А1.2, Граматика А1, Упражнения А1.1

 

Безплатно пробване - Моля, изпробвайте напълно безплатно и неангажиращо всеки от онлайн курсовете по немски с авторския самоучител на Гинка Витанова "Немският е лесен". На разположение е също и безплатен демо - курс за съвсем начинаещи.

 

 

2. ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ 100% С УЧИТЕЛ В РЕАЛНО ВРЕМЕ - СТАРТ ПО ГРАФИК

 

Редовни занятия по график с квалифициран учител в реално време с видео конферентна връзка по платформата Zoom, учебник в хартиен формат и учебни ресурси към курса в Онлайн Виа Германика.

 

Графикът се обявява 2 месеца предварително. Стартът е за предвидените нива.

 

100% синхронни занятия с учител за целия курс. Всички уроци, включително тестовете за проверка на знанията се провеждат в реално време под ръководството на преподавателя. Учебните ресурси са разработени като допълнителна подкрепа за по-лесно учене и преговор към всеки урок.

 

Курсовете в присъствено-виртуална форма са групови и се провеждат според възрастта по предварително обявен график. В тях са включени заключителни устни и писмени изпити и се издава удостоверение за завършен курс с показания изпитен резултат.

 

- сертификатни за ученици 6-12 клас от цялата страна. Обявяват се 3 пъти годишно - Подробна информация за актуалните курсове и онлайн формуляр за записване са публикувани тук.

 

- разговорни за възрастни - над 18 год. от цяла Европа - предложенията ни за обучение са за разговорен немски за работа. Подробна информация с онлайн формуляра за записване може да намерите на тази страница.

 

Безопасно и лесно плащане: онлайн на тази платформа или по банков път

 

3. ИЗГОДНО УЧЕНЕ НА НЕМСКИ С РАЗЛИЧНИ ОТСТЪПКИ:

 

Отстъпка с натрупване - Колкото повече поръчваш, толкова по-изгодно учиш. +

Лимитирани отстъпки - Следи актуалните отстъпки за всички нови курсове!

 

Поръчай курс по немски - онлайн със самоучителя "Немският е лесен" или с квалифициран учител на живо. РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

 

За всякакви въпроси сме на разположение на тел 0894 37 6667. Обади се за консултация.