Update cookies preferencesКакво да очакваш от е- обучението по немски с онлайн самоучителя на Гинка Витанова "Немският е лесен"? 

 

Онлайн обучението по немски език на online.viagermanika.com е дигитално, изцяло автоматизирано езиково

обучение. 

 

То се осъществява на собствена учебна електронна платформа, с която можеш да работиш на всякакъв носител. Препоръчваме все пак лаптоп или таблет. 

 

Обучението по немски се осъществява с авторския онлайн-самоучител на Гинка Витанова „Немският е лесен“. Именно той е базиран на интернет-платформата. С негова помощ се учи 100% дигитално. Като полезна помощ могат да се свалят определени граматични PDF - файлове, аудио-файлове за трениране на думите и произношението, както и цялата лексика по уроци.

 

Отделните курсове в онлайн - самоучителя са категоризирани по нива и поднива според ОЕЕР. Целта е да се усвои коректно немски за общуване в ежедневието.

 

Всеки курс се състои от няколко урока. А всеки урок съдържа от 10 до 20 раздела, които развиват езикови умения и надграждат знания. Напр. текстове за четене с разбиране, слушане с разбиране, граматика, лексика, интерактивни упражнения, речник, фонетика и др. 

 

Обучението разполага и с авторски аудио – записи, направени професионално от носители на немския език като майчин. Добре е да ги слушаш неколкократно.

 

Курсовете по немски са предназначени за ученици и възрастни.

 

Ти ще учиш индивидуално, когато ти е удобно, но в рамките на определен срок. Той е тестван многократно и е достатъчно дълъг дори да повториш курса, ако учиш редовно и отговорно няколко пъти в седмицата.

 

За твое удобство интернет-платформата Онлайн Виа Германика автоматично отчита дните, оставащи до края на валидността на курса. Срокът е въведен, за да учиш без големи паузи. В противен случай обучението по чужд език за съжаление е неефективно - наученото бързо се забравя, ако материалът не се овладява  регулярно.

 

Поръчай 2 или повече курс а по немски, за да се възползваш от атрактивни отстъпки с натрупване. Следи лимитираните допълнителни отстъпки по специални поводи. Защото колкото повече поръчваш, толкова по-голяма е отстъпката. И се натрупва към актуалните бонуси. А курсовете са свързани помежду си в система.

 

Можеш да имаш по няколко активни курса едновременно. И все пак е препоръчително поръчаните курсове да бъдат активирани последователно за по-добро усвояване на материала и по-спокойно учене.

 

Всички раздели в уроците са обяснени на български език. А думите са преведени и удобно събрани в речник след всеки урок. Но не само това:

 

 

През цялото време няма да ти липсва подкрепата на учителя, защото авторката винаги дава съвети, как точно да научиш конкретния учебен раздел ефективно. Тези съвети са почерпани от дългогодишната ѝ практика и дават резултат.

 

Искаш ли да опиташ? smiley smiley smiley

 

Влез и поръчай тогава напълно безплатния Уводен Демо-Курс, за да започнеш веднага! Или безплатните големи уроци към всеки курс. Учи немски дигитално с Гинка Витанова от всяко място и по всяко време! Ще успееш и ти!

 

» Как да поръчаш курс по немски?