Какво да очакваш? 

 

✅ Онлайн-обучението по немски език на online.viagermanika.com е модерно, изцяло автоматизирано езиково обучение. 

✅ То се осъществява на собствена учебна интернет-платформа, с която можеш да работиш на всякакъв носител. Препоръчваме все пак лаптоп или таблет. 

✅ Обучението по немски се осъществява с авторския онлайн-самоучител на Гинка Витанова „Немският е лесен“. Именно той е базиран на интернет-платформата. С негова помощ се учи 100% онлайн. Могат да се свалят определени аудио-файлове за трениране на думите и произношението.

✅ Отделните курсове в онлайн - самоучителя са категоризирани по нива и поднива

✅ Всеки курс се състои от няколко урока. А всеки урок съдържа от 10 до 15 раздела, които развиват умения и надграждат знания. Напр. текстове за четене с разбиране, слушане с разбиране, граматика, лексика, интерактивни упражнения, речник и др. 

✅ Обучението разполага и с авторски аудио – записи, направени професионално от носители на немския език като майчин. Добре е да ги слушаш неколкократно.

✅ Ти ще учиш индивидуално, когато ти е удобно, но в рамките на определен срок. Той е тестван многократно и е достатъчно дълъг дори да повториш курса, ако учиш редовно и отговорно няколко пъти в седмицата.

✅ За твое удобство интернет-платформата на Онлайн Виа Германика автоматично отчита дните, оставащите до края на валидността на курса. Срокът е въведен, за да учиш без големи паузи. В противен случай обучението по чужд език за съжаление е неефективно - наученото бързо се забравя, ако материалът не се овладява  регулярно.

✅ Винаги можеш да имаш само по 1 активен курс в определен период от време. 2 курса по едно и също време не могат да бъдат активни, но могат да бъдат поръчани и последователно активирани.

✅ Всички раздели в уроците са обяснени на български език. Но не само това:

През цялото време няма да ти липсва подкрепата на учителя, защото авторката винаги дава съвети, как точно да научиш конкретния учебен раздел ефективно. Тези съвети са почерпани от дългогодишната ѝ практика и дават резултат. До 20.08.2020 можеш да учиш и с Отстъпка - вземи я сега!

 

Искаш ли да опиташ? 

Влез и поръчай тогава напълно безплатния Демо-Курс за цели 14 дни. Учи Немски онлайн с Гинка Витанова където и да си и когато си свободен.