Как да поръчаш онлайн курс в Онлайн Виа Германика?

 

✅ Най-напред трябва да се регистрираш. Запамети данните си, за да можеш да влизаш в личния си акаунт в Онлайн Виа Германика.

✅ Влез в системата. Горе вдясно ще виждаш името, с което си се регистрирал, а вляво прегледно меню с 4 раздела. На това име ще излезе и удостоверението за завършен курс.

✅ С помощта на бутона Избор на нов курс извикваш предлаганите курсове. Всеки курс е с ясно написана цена върху неговата икона вляво. Вдясно има жълт бутон Поръчай.

✅ Преди да натиснеш бутона Поръчай прочети пълното описание на курса, като кликнеш на Виж още. 

✅ Под описанието отново ти излиза зелен бутон с цената и жълт Поръчай. Ако цената е 0.00 лв, пак трябва да го поръчаш.

✅ На следващата стъпка отново виждаш избрания курс, за да се избегнат неволни грешки. Следвай жълтия бутон и за потвърждение.

✅ Ако курсът е безплатен, тогава ти се отваря раздела Моите курсове. Натисни там бутона Активирай на избрания курс и можеш да започнеш. Ако е платен, ще можеш да активираш курса си след като преведеш таксата по банков път.

✅ От тук нататък до края на този курс работиш с бутона Моите уроци. Така извикваш съдържанието на поръчания курс с уроците и техните раздели.

 

✅✅✅ Препоръчително е да направиш най-напред Уводния Демо-Курс. В рамките на 14 дни ти ще можеш да тестваш напълно безплатно онлайн – обучението по немски език на online.viagermanika.com с кратък, но цял курс.

Важно е да го направиш до края, за да се запознаеш, как ще учиш на практика. 

Той включва всички видове елементи на обучението, които се предлагат на специалната платформа за обучение Онлайн Виа Германика, включително и интерактивни упражнения. 

 

Ако смяташ и ти, че ще се справиш, поръчай подходящия курс за теб.