Как ще учиш немски онлайн с Онлайн Виа Германика?

 

⇛⇛ Ето как г-жа Витанова те улеснява в ученето:

 

Тематично подреден материал: Важно е да знаеш, че ще учиш немски в система. Уроците не са хаотични страници с картинки или кратки изречения. Всяка част на урока развива умения или знания по темата и нивото в надграждаща последователност.

 

Лесно управление: През цялото време навигираш страниците с бутона долу в средата. Имаш и възможност да се връщаш на предходните страници естествено. Всички действия по време на ученето са максимално опростени, за да можеш да се концентрираш върху ученето.

 

Добре структурирани уроци: Разделите в уроците са оптимално дълги за интернет-обучение, с цветни картинки за онагледяване и лесно четим шрифт. Ясни икони те улесняват в бързата ориентация при усвояването на учебния материал.

 

Много интерактивни упражнения с незабавна проверка: Накрая на всеки раздел на урока има интерактивни упражнения за първично затвърждаване. Прави ги. Ако нещо е грешно, прочети още веднъж обясненията и повтори. Има и самостоятелен раздел за упражнения. Те са за вторично затвърждаване.

 

Методически правилно изградени уроци с всички прилежащи части: Всеки урок има раздели за слушане и четене с разбиране, граматика и лексика изведени от текстове, упражнения, аудио-упражнения за фонетика, упражнения за първично и вторично затвърждаване, обяснения, съвети за учене, обобщения, речник на думите и изразите в целия урок. 

 

⇛⇛ Ето какво ще трябва да правиш ти:

 

 

Научавай на “занятие” поне 2 раздела, най-добре 3. Така се учи по-ефективно. Не накъсвай урока на много дребни части.

 

“Страницата”, до която си стигнал винаги ще ти е маркирана. Така че и да прекъснеш за по-дълго време, няма да се чудиш, докъде си стигнал.

 

Горе вдясно винаги ще можеш да виждаш учебния си прогрес. Работи усърдно, за да го подобряваш.

 

Следвай съветите за начина на учене на г-жа Витанова. Включително да си вземеш тетрадка и да пишеш в нея. Нали всъщност си на курс!

 

Повтори урока още веднъж, думите също, води си тетрадка-речник, за да ги запомняш и докато ги пишеш и резултатът ще е налице.

 

Премини на следващия урок без да правиш големи паузи.

 

Ще видиш, че наистина ще учиш немски лесно, комфортно, свободно! 

При това систематично - без компромиси за крайния резултат!

Поръчай Уводния Демо-Курс сега!