Update cookies preferencesПредстоящи курсове по немски за ученици през лятото

Интензивните курсове по немски ЛЯТО 2024 са публикувани в официалния ни сайт viagermanika.com. Обявили сме следните нива по немски за начинаещи и напреднали: 

А1.1, А2.1, А2.1, В1.2. В1.2+. 

До 15 май е валидна 10% отстъпка за Ранно записване!

 

Научи Немски с Нас - лесно и удобно с учител в реално време по ZOOM - 100% синхронни занятия.

 

Кога започват интензивните летни курсове за младежи?

 

Всички курсове стартират на 15 юни. Учебните занятия включват х 3 учебни часа. През юли учебните дни са от понеделник до петък. 

 

Каква е продължителността? 

Точно 1 месец - на 19 юли курсовете приключват с устен и писмен изпит на взетия учебен материал.

 

Как ще се провежда обучението?

Онлайн в синхронна дистанционна форма с квалифициран учител на живо с хартиени учебници за младежи. Освен тези присъствени часове всеки може да ползва офлайн приложение към учебника с упражнения, аудио и видео материали. А на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика с плащането на курса ще се отключи профила на курсиста с достъп до учебните ресурси по уроци, разработени от нас: думите към уроците, обясненията на граматиката от учебните часове, обобщителни упражнения и разбира се тестовете за проверка на знанията. Те са допълнителна, БЕЗПЛАТНА помощ за лесно учене и преговор на учебния материал.

 

Как да се запишете?

Лесно! Може да запазиш място в съответния курс по немски за начинаещи или напреднали с формуляра тук. Прочетете конкретно информацията за Вашето ниво. Ние ще Ви изпратим информация, ако имате въпроси, тест за ниво, ако се налага, както и банковата сметка за плащане на 1.вноска с отстъпка в рамките на обявения срок.