Update cookies preferencesТърсиш най-добрият онлайн курс по немски за начинаещи? Виа Германика ти предлага онлайн обучение написано специално за българи. С обяснения не само на български, но и спрямо българския език. С плавно надграждане на знанията по всички умения и упражнения за първично и вторично затвърждаване. При това не пригодено обучение по заснети учебници за присъствени курсове  или нескопосоно съшити хаотични уроци без връзка помежду им и без надграждане по нива.

 

С електронната учебната система "Немският е лесен" на Гинка Витанова, написана за собствената ни електронна учебна платформа Онлайн Виа Германика, ти ще учиш немски активно и лесно, защото ще разбираш всичко. Ще можеш да слушаш към всеки урок автентична немска реч. Така ще проговориш немски с перфектно произношение.

 

Наслаждавай се и на полезния аудио-речник в края на всеки урок, както и на материалите за сваляне в PDF формат. За да научиш думите лесно, бързо и почти неусетно! Когато и както ти е удобно. Всичко определяш лично ти!