Очаквай новите промоции за онлайн обучение по немски в Онлайн Виа Германика!

Поръчай онлайн курс по немски сега - учи немски online, когато ти е удобно! Промоционалните предложения на Онлайн Виа Германика не спират. По случай Европейския ден на езиците получаваш  5 % за онлайн обучението по немски на Онлайн Виа Германика, ако поръчаш 1 курс и цели 8%, ако поръчаш 2 курса. То е валидно 3 дни - от 26.09 до 28.09 включително. Имаш достатъчно време на разположение, за да направиш поръчката за онлайн курс по немски ниво А1.1 за начинаещи, както и А1.1 + с до 7% Бонус. Един голям подарък от Онлайн  Виа Германика, от който само ще спечелиш. Защото доброто владеене на немски език винаги е от полза.

Какво да направиш? Следвай навигацията на сайта. Ето основната информация:

а. Влез в сайта на Онлайн Виа Германика и се регистрирай. Става бързо и лесно. Всички твои данни естествено са защитени.

б. Ако вече си регистриран, влез в личния си акаунт с предоставените от теб данни: потребителско име и парола. Те са съхранени надеждно в твоя имейл.

в. Обърни внимание, че обучението по немски в Онлайн Виа Германика е изцяло автоматизирано и ученето зависи само от теб. Няма учител по Skype, няма групови занятия. Наистина е онлайн и наистина е курс с надграждане на много знания.

г. Избери от списъка с курсове Курс А1.1. Поръчай го до 4.09.20 и системата ще ти начисли 4% отстъпка върху таксата. Ще видиш и намалената окончателна сума, която трябва да заплатиш по банков път.

д. Ако избереш и курса А1.1. плюс с допълнителните упражнения, системата ще ти начисли 7% Отстъпка за двата курса. Но помни, че можеш да ги активираш само последователно.

е. Когато парите влязат в сметката, системата ще активира твоя акаунт и ще те уведоми за това. От този момент ще разполагаш с цели 55 дни да научиш материала от курс А1.1. И още 14 дни за курса с допълнителни упражнения.

Помни, че разполагаш с Демо курс, който продължава да бъде напълно безплатен и който ще отговори практически на всичките ти въпроси. Но не още на първата страница.

Вземи твоята отстъпка още първия ден! Поръчай без да се бавиш и двата курса и учи немски срещу 8% по-ниска такса почти 3 месеца. Възползвай се напълно от Лятната ни промоция за Онлайн обучението по немски на Онлайн Виа Германика. Започни сега! Учи немски онлайн лесно, бързо и удобно.