Промоционалните предложения на Езиков Център Виа Германика не спират. Грабни сега празничното ПРОЛЕТНО намаление от 20 % за онлайн обучението по немски на Онлайн Виа Германика, ако поръчаш 1 курс и цели 25%, ако поръчаш 2 курса. То е валидно до 21.03.2018 г. Имаш почти месец на разположение, за да направиш поръчката за онлайн курс по немски ниво А1.1 за начинаещи, както и А1.1 + с Празничния 25% Бонус. Един голям Пролетен подарък от Виа Германика, от който само ще спечелиш. Защото доброто владеене на немски език винаги е от полза.

Какво да направиш? Следвай навигацията на сайта. Ето основната информация:

а. Влез в сайта на Онлайн Виа Германика и се регистрирай. Става бързо и лесно. Всички твои данни естествено са защитени.

б. Ако вече си регистриран, влез в личния си акаунт с предоставените от теб данни: потребителско име и парола. Те са съхранени надеждно в твоя имейл.

в. Обърни внимание, че обучението по немски в Онлайн Виа Германика е изцяло автоматизирано и ученето зависи само от теб. Няма учител по Skype, няма групови занятия. Наистима е онлайн и наистина е курс.

г. Избери от списъка с курсове Курс А1.1. Поръчай го до 21.03.18 и системата ще ти начисли 20% отстъпка върху таксата. Ще видиш и намалената окончателна сума, която трябва да заплатиш по банков път.

д. Ако избереш и курса А1.1. плюс с допълнителните упражнения, системата ще ти начисли 25% Отстъпка за двата курса. Но помни, че можеш да ги активираш само последователно.

е. Когато парите влязат в сметката, системата ще активира твоя акаунт и ще те уведоми за това. От този момент ще разполагаш с цели 40 дни да научиш материала от курс А1.1. И още 14 дни за курса с допълнителни упражнения.

Помни, че разполагаш с Демо курс, който продължава да бъде напълно безплатен и който ще отговори практически на всичките ти въпроси. Но не още на първата страница.

Грабни твоята Празнична отстъпка още първия ден! Поръчай без да се бавиш и двата курса и учи немски срещу 25% по-ниска такса цели 2 месеца. Възползвай се напълно от Празничната ни промоция за Онлайн обучението по немски на Виа Германика Онлайн послучай Мартенските празници. Започни сега!