Онлайн Виа Германика - електронна учебна платформа за обучение по немски език - дава достъп на всеки до качествено изучаване на немски, независимо къде се намира в момента. Необходимо е само подходящо устройство - лаптоп, таблет или смартфон. И интернет. Но днес това не е никакъв проблем. Ето така можеш да учиш навсякъде!

Да учиш дигитално с интернет платформата Online Via Germanika за теб е от полза. Защо?

  Качествено обучение

Онлайн Виа Германика е собствена електронна учебна платформа, предназначена за предлагане на качествени дигитални курсове по немски език.

 

Отлична визия

Тя е програмирана специално за авторския онлайн самоучител на Гинка Витанова “Немският е лесен”. Така че му приляга по мярка и за големия обем съдържание и красивото оформление.

 

Безопасна учебна среда

Онлайн Виа Германика е безопасна и сигурна интернет платформа. Тя не се предоставя за реклами. Така че те не смущават учебния процес. И всеки клиент разполага със защитен личен профил за осъществяване на обучението. 

 

Лесна навигация

Онлайн Виа Германика е направена да работи интуитивно, така че вниманието да не се отклонява от технологичната страна на обучението. Всеки може да учи немски с нея, дори и без да притежава специални дигитални познания.

 

Активно учене

Учащият не е пасивен слушател в час, той във всеки един момент е активната страна в учебния процес. С помощта на интерактивни задачи той ефективно участва в ученето и стимулира собствения си учебен прогрес.

 

Динамично отчитане на учебен прогрес

Непрекъснато отчитане на учебния напредък в ясни показатели и получаване на резултати от тестовите задачи веднага, без отлагане във

времето.

 

Абсолютна свобода

Независимо какви задачи или препятствия изникват, обучението винаги може да се проведе. От всяко място, по всяко време. Достатъчно е само да се влезе в личния профил и ученето продължава.

 

Наистина ще учиш по нов начин. И това е чудесно за теб. Защото е удобно, защото е лесно! Опитай днес.

Регистрирай се и започни да учиш немски начаса! ПРОБВАЙ БЕЗПЛАТНО ОНЛАЙН КУРСОВЕТЕ ПО НЕМСКИ С ЦЯЛ УРОК! ИЛИ С УВОДЕН ДЕМО КУРС!