На учебната платформа Онлайн Виа Германика може да учите немски език по 2 начина:

 

1. ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ СЪС САМОУЧИТЕЛ

 

С помощта на самоучителя “Немският е лесен” на Гинка Витанова всеки може да започне веднага и да учи самостоятелно в определен срок на личния лаптоп.

 

За преговор и поддържане на наученото всеки може да свали лексиката към уроците по нива под формата на немско-български речници, граматични таблици и аудио-файлове.

 

Целева група - възрастни и ученици над 16 години от всяко населено място

 

Нива: А1.1, А1.2, Граматика А1, Упражнения А1.1

 

БЕЗПЛАТНО ПРОБВАНЕ - Моля, изпробвайте напълно безплатно и неангажиращо всеки от онлайн курсовете по немски

с авторския самоучител на Гинка Витанова "Немският е лесен". На разположение е и безплатен демо - курс за съвсем начинаещи.

 

 

2. ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ С УЧИТЕЛ НА ЖИВО

 

Редовни занятия по график с учител на живо с видео конферентна връзка по платформата Zoom, учебник в хартиен формат и учебни ресурси към курса в Онлайн Виа Германика.

 

Курсовете в присъствено-виртуална форма са групови и се провеждат според възрастта.

 

- сертификатни за ученици 6-12 клас от цялата страна - Подробна информация за актуалните курсове и онлайн формуляр за записване са публикувани тук.

 

- разговорни за възрастни - над 18 год. от цяла Европа - предложенията ни за обучение са за разговорен немски за работа. Подробна информация с онлайн формуляра за записване може да намерите на тази страница.

 

3. ОТСТЪПКИ: Отстъпка с натрупване - Колкото повече поръчваш, толкова по-изгодно учиш. + Лимитирани отстъпки - Следи актуалните отстъпки за всички нови курсове!

 


 

Поръчай курс по немски - онлайн със самоучителя "Немският е лесен" или с квалифициран учител на живо. РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

 

 

За всякакви въпроси сме на разположение на тел 0894 37 6667. Обади се за консултация.