Update cookies preferencesКак да поръчаш онлайн курс по немски в Онлайн Виа Германика?

 

✅ Най-напред трябва да се регистрираш. Запамети данните си, за да можеш да влизаш в личния си акаунт в Онлайн Виа Германика.

 

 

✅ Влез в системата. Горе вдясно ще виждаш името, с което си се регистрирал, а вляво прегледно меню с 4 раздела. На това име ще излезе и удостоверението за завършен курс.

 

✅ С помощта на бутона Купи нов курс извикваш предлаганите курсове. Всеки курс е с ясно написана цена върху неговата икона вляво. Вдясно има жълт бутон Купи.

 

 

✅ Преди да натиснеш бутона Купи прочети пълното описание на курса, като кликнеш на Виж още. 

 

✅ Под описанието отново ти излиза зелен бутон с цената и жълт Купи. Ако цената е 0.00 лв, пак трябва да го поръчаш.

 

✅ На следващата стъпка отново виждаш избрания курс, за да се избегнат неволни грешки. Следвай жълтия бутон и за потвърждение. Можеш да заплатиш с карта или по банков път. Плащането с карта дава възможност да платиш сигурно и лесно чрез въвеждане на дебитна или кредитна карта. Ако избереш опцията банков превод, ще трябва да наредиш сумата по стандартен банков път.
 

 

 

✅ Когато курсът е заплатен, тогава ти се отваря раздела Моите курсове. Натисни там бутона Започни на избрания курс и можеш да започнеш. Ако е безплатен, ще можеш да активираш курса си веднага.

 

✅ От тук нататък до края на този курс работиш с бутона Започнат курс. Така извикваш съдържанието на поръчания курс с уроците и техните раздели.

 

✅✅✅ Препоръчително е да направиш най-напред Уводния Демо-Курс. В рамките на 14 дни ти ще можеш да тестваш напълно безплатно онлайн – обучението по немски език на online.viagermanika.com с кратък, но цял курс.

Важно е да го направиш до края, за да се запознаеш, как ще учиш на практика. 

Той включва всички видове елементи на обучението, които се предлагат на специалната платформа за обучение Онлайн Виа Германика, включително и интерактивни упражнения. 

 

Препоръчително е също да поръчаш свързаните курсове заедно, за да учиш немски изгодно, ползвайки атрактивни отстъпки. Колкото повече курсове по немски купуваш, толкова по-голяма е отстъпката.

 

Ако смяташ и ти, че ще се справиш, поръчай подходящия курс за теб.